SZEMLÉLETFORMÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI LAKOSSÁGI AKCIÓ

AZ EURÓPAI UNIÓS FORRÁSBÓL FINANSZÍROZOTT, KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 KÓDSZÁMÚ, „A TISZTA VÍZ TITKA”- SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN CÍMŰ PÁLYÁZATHOZ KAPCSOLÓDÓAN TÁRSASÁGUNK ÚJABB LAKOSSÁGI AKCIÓT HIRDET.

A "Csatlakozzon Ön is az ÉRV. Zrt. szennyvízcsatorna-hálózatához!", valamint a "Vízmérő- és tapasztalatcsere" című nagy lakossági akciók mellett a víziközmű-szolgáltató 2022. augusztus 15 - 2023. június 15. között az ügyintézési szokásaikkal és az alternatív ügyintézési lehetőségekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására kéri a személyes ügyfélszolgálati irodákba látogató Felhasználóit.

Az akció keretében együttműködő Felhasználók az "Ügyfélszolgálati kérdőív" kitöltését, a játékszabályzat elfogadását és a hozzájáruló nyilatkozat aláírását követően három havonta nyereménysorsoláson, majd a játék legvégén a főnyeremény sorsolásán vehetnek részt.

A kérdőívek kiemelt tematikája (egymásra épülő újabb kérdéssorban) 3 havonta megújúl.

A sorsolások alkalmával az érvényes, beérkezett pályázatok beküldői között, a következő nyereményeket sorsolják ki a szervezők:

  • 3 havonta 1 db ~10.000 Ft értékű ajándékcsomag,
  • a játék legvégén (a pályázati ciklusok bármelyikében pályázók között) összesen 1 db ~200.000 Ft értékű laptop.

Az akció részleteiről az ÉRV. Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodáiban, illetve az alábbi linken nyújtunk tájékoztatást:

Jájékszabályzat - Ügyfélszolgálati lakossági akció
Kvíz és mellékletei - Ügyfélszolgálati lakossági akció

SIKERES JÁTÉKOT KÍVÁN AZ ÖN MEGBÍZHATÓ VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÓJA: AZ ÉRV. ZRT.

Kapcsolódó dokumentumok