Ügyfélszolgálati irodák

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton nyújtunk tájékoztatást arról, hogy Bélapátfalvai Ügyfélszolgálati Irodánk az alábbi nyitvatartás szerint fogadja ügyfeleinket:

Hétfő: 12:00 - 18:00
Szerda: 08:00 - 12:00

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK NYITVATARTÁSI RENDJE - HAJDÚBÖSZÖRMÉNY, HAJDÚHADHÁZ

Nyitvatartás
2022.01.17-étől
hétfőkeddszerdacsütörtökpéntek
Hajdúböszörmény08.00-15.3008.00-18.0008.00-15.30zárva08.00-13.00
Hajdúhadház08.00-12.00 12.30-15.0008.00-12.00 12.30-18.0008.00-12.00 12.30-15.00zárvazárva

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

EGYSZERŰSÖDIK AZ ADATVÁLTOZÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS ÉS A KÖZMŰVEK ÁTÍRÁSA

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. 2022. 01. 01.napjával csatlakozott a Pest Megyei Kormányhivatal Adatváltozáskezelési Szolgáltatásához.

A szolgáltatás eredményeként a kormányablakok ügyfélszolgálatain és az elektronikus ügyintézés során is egyszerűbb lesz az állampolgárok számára az adatváltozásaikkal kapcsolatos ügyintézés és a közművek átírása.

Az ügyfelek a jövőben a kormányablakban, illetve elektronikusan is kezdeményezhetik, hogy az állami nyilvántartásokban tárolt név-, cím-, valamint kapcsolattartási adataik változása esetén értesítést kapjanak azok a közművek, telekommunikációs cégek, amelyekkel szerződéses jogviszonyban állnak.

Arra is lehetőség lesz, hogy az ügyfél értesíthesse az általa megjelölt szolgáltatókat, hogy halála esetén ki az a személy, akivel fel kell venniük a kapcsolatot.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

AZ EDELÉNYI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODA NYITVATARTÁSÁNAK VÁLTOZÁSA

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Edelényi Ügyfélszolgálati Irodánk nyitvatartása 2021.10. 25-től az alábbiak szerint változik: 

hétfő: 10:00-18:00
kedd: zárva
szerda: 08:00-15:00
csütörtök: zárva
péntek: zárva

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

ÚJABB ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉG ÓZD VÁROSBAN

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyfélbarát ügyintézés minél szélesebb körű biztosítása érdekében az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. is csatlakozott Ózd Város kezdeményezéséhez, melynek eredményeként több helyi szolgáltatás képviselője egy helyszínen válik elérhetővé.

Munkatársaink 2021. október 15-étől, péntekenként 8:00 és 12:00 óra között, az Ózd Város Polgármesteri Hivatal földszintjén kialakított Ózdi Központi Ügyfélszolgálaton is várják felhasználóinkat a víziközmű-szolgáltatással összefüggő személyes ügyintézésre. Egyúttal tájékoztatást nyújtunk arról, hogy az Ózd, 48-as út 4. szám alatti ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott nyitvatartással áll rendelkezésükre.

Az ügyintézés egyszerűsítése, hatékonyságának növelése érdekében az ÉRV. Zrt. a személyes ügyintézési lehetőségeken túl számos egyéb (online, telefonos) csatornán is áll a lakosság rendelkezésére, melyről további információ található a www.ervzrt.hu honlapon. Kérjük, válasszák az Önök számára legkedvezőbbet!

Bízunk benne, hogy ügyintézési elérhetőségeink további bővítése hozzájárul a teljeskörű és komfortos ügyintézéshez, a felhasználói elégedettség növeléséhez.

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. mindenkori legfőbb célja a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy zavartalanul biztosított legyen az ivóvízellátás, a szennyvízkezelés, valamint az alaptevékenységekhez kapcsolódó háttérszolgáltatás.

SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

Társaságunk a biztonságos feladatellátáshoz szükséges feltételekkel biztosítja az ügyfélszolgálati irodáinak és a fiókügyfélszolgálati irodáinak nyitva tartását. Az aktuális nyitvatartási rend Társaságunk weboldalán tekinthető meg.

Arra kérjük felhasználóinkat, hogy továbbra is részesítsék előnyben az alternatív lehetőségeket, és csak a legszükségesebb esetben keressék fel személyesen az irodákat. Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy Kazincbarcikán és Salgótarjánban, állandó ügyfélszolgálati irodáinkban online időpontfoglalással is élhetnek.

Ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy korábbi fejlesztéseinkkel olyan ügyfélbarát ügyintézési módokat alakítottunk ki, melyekkel személyes megkeresés helyett teljeskörűen, kényelmesen és gyorsan tudják az ügyeiket intézni.

ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI ÉS FIZETÉSI MÓDOK

A személyes érintkezések mellőzésével az ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon (06-80/22-42-42), vagy az online ügyintézési felületeinken (www.vizcenter.hu weboldalon vagy a Vízcenter mobil applikáción keresztül, illetve az ugyfelszolgalat@ervzrt.hu e-mail címen) is készséggel állunk rendelkezésükre.

A közüzemi szolgáltatási díj befizethető többek között

  • mobiltelefonon keresztüli csekkbefizetés útján,
  • internetbankon keresztül,
  • csekkautomatán keresztül,
  • Simple alkalmazáson keresztül QR-kód használatával,
  • banki ATM automatán keresztül.

Online ügyfélszolgálat és mobil applikáció

Online   ügyfélszolgálati felületünk a www.vizcenter.hu weboldalon érhető el, mobil applikációnk letölthető az App Store-ból és a Play Áruházból. A weboldalon Társaságunk logójára kattintva számos ügyindítási lehetőség érhető el.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK, FIÓKIRODÁK MŰKÖDÉSI SZABÁLYAI
(LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÓ)

További információ: www.ervzrt.hu

EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK FELHASZNÁLÓINK EDDIGI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, EGYBEN KÉRJÜK, HOGY A TOVÁBBIAKBAN IS FOKOZOTTAN FIGYELJENEK A HIGIÉNÉS SZABÁLYOK BETARTÁSÁRA, ÖNMAGUK ÉS EMBERTÁRSAIK EGÉSZSÉGÉNEK VÉDELMÉRE!          
                

TISZTELETTEL: ÉRV. ZRT.

 

Tisztelt Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Bélapátfalvai Ügyfélszolgálati Irodánk nyitvatartása technikai okok miatt a következők szerint változik:

hétfő: 09.00-15.00

Kazincbarcikai (3700 Kazincbarcika, Tardonai út 1.) és az Ózdi Ügyfélszolgálati Irodáinkban (3600 Ózd, 48-as út 4.) állunk rendelkezésre hosszított nyitvatartással.

Sorban állás nélküli ügyintézésre megújult, kibővült szolgáltatásokkal online ügyfélszolgálatunkat (www.vizcenter.hu) vehetik igénybe.

Bízunk szíves megértésükben!

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

IDŐPONTFOGLALÁSI LEHETŐSÉG ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FELÜLETEN ÉS MOBIL APPLIKÁCIÓN 

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kazincbarcika és Salgótarján Ügyfélszolgálati Irodáinkba online ügyfélszolgálati felületünkön www.vizcenter.hu és mobil applikációnk segítségével is van lehetőségük időpontot foglalni.

Az online ügyfélszolgálati felületen történő időpontfoglaláskor kérjük, válassza ki az Ön számára megfelelő ügyfélszolgálati irodát (Kazincbarcika vagy Salgótarján), ezt követően az intézni kívánt ügy témáját (műszaki, szerződés vagy számlázás).

Az időpont kiválasztása után kérjük, töltse ki a megjelenő űrlap csillaggal jelölt mezőit (név és e-mail cím). Az űrlap tetszőlegesen kitölthető mezőiben megadhatja telefonszámát, a megjegyzés rovatban rövid üzenet formájában egyéb információt is közölhet.

Bejelentését az űrlap alatt látható „Időpontfoglalás” csempére kattintva küldheti el Társaságunknak. A megadott e-mail címre automatikus üzenetben igazoljuk vissza időpontfoglalását, amelyben a lefoglalt időpont adatait is ellenőrizheti.

Mobil applikáción keresztül történő időpontfoglaláskor Önnek nem kell űrlapot kitöltenie, az ügyfélszolgálati iroda, az ügytípus és az időpont kiválasztását követően, a kijelzőjén megjelenő adatlapon ellenőrizheti foglalása adatait, majd a „Foglal” csempére koppintva küldheti el Társaságunknak bejelentését.

Az egyes napokon ügytípusonként, az alábbiak szerinti időtartamban, az időtartamokon belül félórás időközökkel van lehetőség az időpontok lefoglalására:

 

időpontfoglalás műszaki ügyben

időpontfoglalás szerződés és számlázás ügyben

hétfő

09.00-12.00

08.00-18.30

kedd

09.00-12.00

07.30-12.00

szerda

09.00-12.00

09.00-14.00

csütörtök

09.00-12.00

09.00-14.00

péntek

09.00-12.00

07.30-12.00

Az időpontfoglalással időt spórolhat, sorban állás nélkül, gördülékenyen intézheti ügyeit.

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

IDEIGLENESEN BEZÁRT ÜGYÉLSZOLGÁLATI IRODÁK ÚJRANYITÁSA

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. mindenkori legfőbb célja a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása. Munkatársaink a kialakult járványügyi helyzetben is mindent megtesznek azért, hogy továbbra is zavartalanul biztosított legyen az ivóvízellátás, a szennyvízkezelés, valamint az alaptevékenységekhez kapcsolódó háttérszolgáltatás.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzet alakulását, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban hozza meg az ellátásbiztonsághoz szükséges intézkedéseket, szem előtt tartva a felhasználóink és munkatársaink egészségének megóvását.

SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK

Társaságunk szigorú munka- és egészségvédelmi szabályok betartásával és a biztonságos feladatellátáshoz szükséges feltételek biztosításával ütemezetten megnyitja az ideiglenesen bezárt ügyfélszolgálati irodáit. Az aktuális nyitvatartási rend Társaságunk weboldalán tekinthető meg.

Arra kérjük felhasználóinkat, hogy továbbra is részesítsék előnyben az alternatív lehetőségeket, és csak a legszükségesebb esetben keressék fel személyesen az irodákat. Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy Kazincbarcikán és Salgótarjánban, állandó ügyfélszolgálati irodáinkban online időpontfoglalással is élhetnek.

Ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy korábbi fejlesztéseinkkel olyan ügyfélbarát ügyintézési módokat alakítottunk ki, melyekkel személyes megkeresés helyett teljeskörűen, kényelmesen és gyorsan tudják az ügyeiket intézni.

ÜGYFÉLBARÁT ÜGYINTÉZÉSI ÉS FIZETÉSI MÓDOK

A személyes érintkezések mellőzésével az ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon (06-80/22-42-42), vagy az online ügyintézési felületeinken (www.vizcenter.hu weboldalon vagy a Vízcenter mobil applikáción keresztül, illetve az ugyfelszolgalat@ervzrt.hu e-mail címen) is készséggel állunk rendelkezésükre.

A közüzemi szolgáltatási díj befizethető többek között

  • mobiltelefonon keresztüli csekkbefizetés útján,
  • internetbankon keresztül,
  • csekkautomatán keresztül,
  • Simple alkalmazáson keresztül QR-kód használatával,
  • banki ATM automatán keresztül.

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS MOBIL APPLIKÁCIÓ 

Online  ügyfélszolgálati felületünk a www.vizcenter.hu weboldalon érhető el, mobil applikációnk letölthető az App Store-ból és a Play Áruházból. A weboldalon Társaságunk logójára kattintva számos ügyindítási lehetőség érhető el.

További információ: www.ervzrt.hu

EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK FELHASZNÁLÓINK EDDIGI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, EGYBEN KÉRJÜK, HOGY A TOVÁBBIAKBAN IS FOKOZOTTAN FIGYELJENEK A HIGIÉNÉS SZABÁLYOK BETARTÁSÁRA, ÖNMAGUK ÉS EMBERTÁRSAIK EGÉSZSÉGÉNEK VÉDELMÉRE!       

- AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK MŰKÖDÉSI SZABÁLYAI PANDÉMIÁS IDŐSZAKBAN (letölthető információk)

- ELŐZZÜK MEG A FERTŐZÉST! (letölthető információk)

- DÍJNET - EGYSZERŰ, BIZTONSÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT SZOLGÁLTATÁS (letölthető információk)

         
TISZTELETTEL: ÉRV. ZRT.

 

Általános információk az ügyfélszolgálati irodákban intézhető ügyekről (letölthető információk).

 

TÁJÉKOZTATÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK NYITVATARTÁSI RENDJÉRŐL

- Társaságunk ügyfélszolgálati irodáinak nyitvatartási rendje az alábbi táblázatban található.
- E-mailes megkereséseiket a központi ugyfelszolgalat@ervzrt.hu e-mail címen várjuk. 

Állandó ügyfél-szolgálatok

 Hétfő

 Kedd

 Szerda 

 Csütörtök 

 Péntek

Kazincbarcika

8.00-20.00

7.00-13.00

9.00-15.00

9.00-15.00

7.00-13.00

Salgótarján

8.00-20.00

7.00-13.00

9.00-15.00

9.00-15.00

7.00-13.00

      

Fiók ügyfél-szolgálatok

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Bélapátfalva

12.00-18.00zárva08.00-12.00zárva

zárva

Edelény

10.00-18.00zárva08.00-15.00zárva

zárva

Mezőkövesd

zárva08.00-12.00zárva12.00-18.00

zárva

Miskolc

zárva08.00-12.00zárva12.00-18.00

zárva

Ózd

zárva08.00-15.00zárva12.00-18.00

zárva

Parád

12.00-18.00zárva08.00-12.00zárva

zárva

Pásztó

12.00-18.00zárva08.00-12.00zárva

zárva

Pétervására

zárva12.00-18.00zárva08.00-12.00

zárva

Szécsény

zárva12.00-18.00zárva08.00-12.00

zárva

Szikszó

08.00-12.00zárva12.00-18.00zárva

zárva

Tiszaújváros

08.00-12.00zárva12.00-18.00zárva

zárva

Hajdúböszörmény

08.00-15.3008.00-18.0008.00-15.30zárva

08.00-13.00

Hajdúhadház

08.00-12.00 12.30-15.0008.00-12.00 12.30-18.0008.00-12.00 12.30-15.00zárva

zárva

 

Ügyfélszolgálataink elérhetőségei:
Telefonszám: +(80) 22-42-42; +(48) 81-42-42 
Telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

hétfő

08.00-20.00

kedd

08.00-15.00

szerda

08.00-15.00

csütörtök

08.00-15.00

péntek

08.00-13.00

 
E-mai cím:ugyfelszolgalat@ervzrt.hu 
Postai levelezési cím: 3700 Kazincbarcika, Tardonai út 1. 
   
Állandó ügyfélszolgálati iroda:Cím: 
Kazincbarcika3700 Kazincbarcika, Tardonai út 1. 
Salgótarján3100 Salgótarján, Munkásotthon tér 1. 
   
   
Fiók ügyfélszolgálati iroda:Cím: 
Bélapátfalva3346 Bélapátfalva, IV. Béla út 1. 
Edelény3780 Edelény, Borsodi út 26. 
Mezőkövesd3400 Mezőkövesd, Dózsa György út 2. 
Miskolc3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80. 
Ózd3600 Ózd, 48-as út 4. 
Parád3240 Parád, Kossuth utca 2/a. 
Pásztó3060 Pásztó, Csillag tér 21. 
Pétervására3250 Pétervására, Szent Márton utca 19. 
Szécsény3170 Szécsény, Salgótarjáni út 31. 
Szikszó3800 Szikszó, Pázmány Péter tér 14. 
Tiszaújváros3580 Tiszaújváros, Tisza út 2/f. 
Hajdúböszörmény4220 Hajdúböszörmény, Nagy István u. 38. 
Hajdúhadház4242 Hajdúhadház, Vásártér út 6.