Csatlakozzon Ön is az ÉRV. Zrt. szennyvízcsatorna-hálózatához!

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ KAMPÁNY NYEREMÉNYJÁTÉKKAL

Tisztelt Felhasználónk!

Társaságunk az európai uniós forrásból megvalósuló, KEHOP-2.1.7.-19-2019-00024 kódszámú „A Tiszta Víz Titka” szemléletformáló prorgam az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. megvalósításában című projekt keretén belül tájékoztató kampányt indít a szennyvízhálózatra történő rácsatlakozás népszerűsítésére.

A lakosság körében, a háztartásokban keletkező szennyvizek szennyvízcsatorna-hálózaton történő elvezetése kiemelkedő szerepet játszik környezetünk védelmében.

A szennyvízelvezető hálózatra való rácsatlakozással a háztartásokban keletkező kommunális szennyvíz a lehető legrövidebb időn belül a település szennyvíztisztítójába kerül, ahol korszerű technológiával, magas tisztítási hatásfokkal megtisztítják a befogadó élővízbe történő bevezetés előtt.

A régi, korszerűtlen házi derítőkből a talajba szivárgó szennyvizek nemcsak egészségügyi kockázatot jelentenek, hanem a közvetlen lakókörnyezetünkben a talajt, a felszíni és a felszín alatti vízkészleteinket is nagymértékben szennyezik.

A szennyvízderítők ürítése rendkívül költséges, emellett helyszíni jelenlétet is igényel a fogyasztó részéről. A csatornázatlan háztartásokra kivetett talajterhelési díj (melyet a beérkező ivóvíz és a derítőből igazoltan elszállíttatott szennyvízmennyiség különbözete után kell megfizetni adó formájában) komoly terhet jelent a fogyasztók számára. A derítő ürítésének költsége, ill. a fizetendő talajterhelési díj többszöröse lehet a szennyvízdíjnak.

A derítők használata tehát sok problémát okozhat a fogyasztók mindennapi életében, amelyek a komfortérzetet hátrányosan befolyásolhatják. A szennyvízhálózatra való rákötéssel ezek a kellemetlenségek, illetve magas költségek elkerülhetők - biztosítva a környezetbarát, hatékony, költségkímélő, modern szennyvízelvezetést.  

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. kiemelt figyelmet fordít a felhasználók szennyvízhálózatra való rákötésének ösztönzésére. A „Csatlakozzon Ön is az ÉRV. Zrt. szennyvízcsatorna-hálózatához ” lakossági akció keretén belül nyereményjátékkal, szakmai tanácsadással, kedvezményekkel várja a csatlakozni szándékozó fogyasztókat.

Az egy éven át tartó nyereményjáték részletei INNEN (kvíz és mellékletei, játékszabályzat) letölthetők.

Éljen Ön is környezettudatosan, járuljon hozzá vízkészletünk védelméhez környezetünk tisztaságának megőrzéséhez, a fenntartható jövőnk érdekében.

Bővebb információ a projektről: www.ervzrt.hu

 

 

 

 

                                        

Kapcsolódó dokumentumok