MÁRCIUS 22. A VÍZ VILÁGNAPJA

A VÍZ az élet egyik létfontosságú eleme. Egészséges ivóvíz nélkül nem képzelhető el társadalmi jólét, vagy gazdasági fejlődés.

A koronavírus miatt kialakult pandémiás helyzet kezelésében szintén kiemelkedő szerep jut az egészséges ivóvíznek, és így a vezetékes ivóvíz-szolgáltatást végző Társaságoknak.

A csapvíz egészséges, és folyamatosan ellenőrzött minőségű.

A csapvíz hozzájárul például szervezetünk védekezőképességének javításához, immunrendszerünk erősítéséhez, továbbá nélkülözhetetlen a lázas állapotok okozta nagyfokú folyadékveszteség pótlásában.

A csapvíz számos ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, amelyek nagyon fontosak az emberi szervezet egészséges működéséhez, így fogyasztása kifejezetten ajánlott (legfontosabb összetevői: lásd itt …).

Szintén nagyon lényeges, hogy a csapvíz elérhető otthonainkban, így emiatt nem szükséges boltokba menni!

A fertőzések megelőzése érdekében nagyon fontos továbbá a higiénia, amelynek megfelelő szintű fenntartásához többek között nélkülözhetetlen a ruházatunk, életterünk tisztán tartása, és kezeink folyamatos mosása (a helyes kézmosás szabályainak betartásával: lásd itt...).

Láthatjuk, tapasztalhatjuk, hogy az egészséges ivóvíz létfontosságú!

A víziközmű-szolgáltatók, köztük az ÉRV. Zrt. mindent megtesznek a fenntartható szolgáltatás biztosítása érdekében, amelyhez kérjük mindenki segítségét.

A jövőnk érdekében kérünk mindenkit, hogy

  • felelősségteljesen óvjuk környezetünket, ezáltal vízbázisainkat,
  • és helyes használattal ne pazaroljuk az ivóvizet!

A VÍZ ÉRTÉK!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! ÉRV. Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok