TISZTELT NÓGRÁD MEGYEI FELHASZNÁLÓK!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. 07. 01-től Társaságunk számlázási rendjében változtatás történik, amely alapján évente 11 db részszámla és 1 db elszámoló számla kerül az Önök irányába kibocsátásra.

Azon felhasználási helyek esetében, ahol a havi fogyasztás vízmérőnként nem éri el az 1 m3-t, negyedévente kerül számla kibocsátásra.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a bekötési vízmérők és az elkülönített vízfelhasználási helyek vízmérőinek leolvasása a számlákon meghatározott leolvasási rend szerint történik.

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a fogyasztási szokásokban bekövetkező változásokra figyelemmel lehetőségük van a részszámla mennyiségének módosítását Társaságunktól kérni.

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmüket a fogyasztásmérő rendszeres – lehetőség szerint legalább havi gyakorisággal történő – ellenőrzésének fontosságára, amelynek eredményeként nem csupán a fogyasztói szokások megváltozásából, illetve részszámlázásból eredő különbségek szűrhetők ki, hanem a házi ivóvízhálózaton bekövetkezett csőtörések is.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

A számlázási rend módosításával összefüggésben felmerülő esetleges további kérdéseikkel forduljanak bizalommal Társaságunk Ügyfélszolgálatához, az ismert elérhetőségek bármelyikén.

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

Kapcsolódó dokumentumok