TÁJÉKOZTATÁS AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL

Kedves Ügyfelünk!

Folyamatos törekvésünk, hogy egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk az Ön/Önök számára, olyan újításokat építsünk be rendszereinkbe, melyek segítségével korszerű ügyfélkiszolgálást tudunk biztosítani. Ennek megvalósításában egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk, 2024. március 08-tól megújul online ügyfélszolgálati rendszerünk és mobil applikációnk.

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az új rendszerre történő átállás miatt 2024.03.07 08:00 óra és 2024.03.08. 12:00 óra között online ügyfélszolgálatunk ügyintézése szünetel.

Új fejlesztéseink segítségével az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd. Az egységes kiszolgálás létrehozása hosszú távon lehetővé teszi, hogy a kérései, kérdései még könnyebben kerüljenek megválaszolásra, megoldásra.

Az új rendszerre való átállás során az Ön korábban mentett összes adata elérhető marad, azonban ehhez az alábbi lépéseket szükséges végrehajtania:

  1. Kérjük látogasson el ügyfélszolgálatunk weboldalára (https://vizcenter.hu/erv), ahol a Belépés menüpont Belépés Felhasználó névvel történő belépés esetén az Elfelejtett jelszóra kattintva kérjen új jelszót a rendszerhez.

A webes felületünket a továbbiakban a módosított jelszó használatával tudja igénybe venni.

  1. Amennyiben Ön a Vízcenter Mobil alkalmazást is használja, kérjük a már letöltött VÍZCENTER applikációt frissítse az alkalmazástárakon keresztül. A VÍZCENTER applikációba, Google Play-ből vagy Apple Store-ból történő frissítést/letöltést követően felhasználó nevével és az 1. pont szerint megváltoztatott, új jelszóval tud belépni.

Reméljük, hogy az új funkciókkal még kényelmesebben és gyorsabban intézheti víz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit! Bízunk benne, hogy elégedett lesz az új szolgáltatásunkkal!

Üdvözlettel: ÉRV Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok