LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - TISZAÚJVÁROS

Tisztelt Felhasználóink!

Tiszaújváros ivóvíz-ellátását is biztosító Tiszaújvárosi  Vízműben homokszűrő-felújítást végzünk, ezért a hálózati ivóvízben átmenetileg megemelkedett a vas- és mangántartalom, mely esetlegesen a víz elszíneződését okozhatja.

Az ivóvíz-szolgáltatás tekintetében Tiszaújváros területén az önellenőrzési tervnek megfelelően végzett vízvizsgálatok alapján a hálózati ivóvíz megfelel a 201/2001 (X.25.) Korm. rendelet szerint az emberi fogyasztásra.

Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy Tiszaújváros társasházi övezetében a használati melegvíz-szolgáltatást nem az ÉRV. Zrt. látja el, így azzal összefüggésben illetékességgel nem rendelkezünk.

Amennyiben Társaságunkhoz a hálózati hideg ivóvíz minőségével kapcsolatos bejelentés érkezik, akkor azt soron kívül  kivizsgáljuk, és megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Kérjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy ha bármilyen problémát észlelnek az ivóvízzel összefüggésben, akkor arról mihamarabb értesítsék Társaságunkat a honlapon (www.ervzrt.hu) található elérhetőségeken.

Az ütemezett munkálatok ideje alatti esetleges kellemetlenségekért elnézésüket és szíves megértésüket kérjük!

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

 

Kapcsolódó dokumentumok