Lakossági tájékoztató - Perkupa, Szögliget

Tisztelt Felhasználóink! Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. ezúton tájékoztatja Felhasználóit, hogy a Perkupa és Szögliget településeket ellátó Szögligeti Vízmű forrása a hóolvadás és az esőzés következtében átmenetileg enyhén zavarossá vált. Ennek következtében a hálózati víz fogyasztása nem ajánlott, de egyéb célra (mosás, öblítés, tisztálkodás) továbbra is használható.

 A fentiekre tekintettel, az ÉRV ZRt. Perkupa és Szögliget településekre zacskós vizet és tartályos ivóvizet szállít - az érintett lakosság ivóvízellátásának biztosítása érdekében. Amennyiben a helyzet normalizálódik, cégünk tájékoztatást küld a zavarosság megszűnéséről.

Társaságunk folyamatosan arra törekszik, hogy szolgáltatásunkkal Felhasználóink maradéktalanul elégedettek legyenek, ezért mindent megteszünk az ivóvízellátás mihamarabbi helyreállításáért. A hibaelhárítással kapcsolatban felmerülő kérdések, észrevételek esetén forduljanak bizalommal az ÉRV ZRt. diszpécserszolgálata felé a 48-514-550-es telefonszámon.

Kérjük szíves megértésüket, türelmüket és együttműködésüket!

                                                           

Kazincbarcika, 2015. február 03.                                                        ÉRV ZRt.