LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - MELLÉKVÍZMÉRŐK ÉVES LEOLVASÁSÁRÓL KAZINCBARCIKÁN

Tisztelt Felhasználók! Tisztelt Elkülönített Vízhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kazincbarcika város területén 2019. január 21. és 2019. február 20. között végzi Társaságunk az elkülönített vízhasználók hideg és meleg mellékvízmérőinek éves leolvasását.

A pontos leolvasási időpontokról minden lépcsőháznál (hirdetőtáblán) értesítést helyezünk el.

Kérjük, hogy a leolvasási időszakban figyeljék az elhelyezett értesítéseket és az ott megadott időpontokban biztosítsák leolvasóink vízmérőhöz való hozzáférését.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a leolvasás alkalmával az érvényben lévő szabályok alapján a leolvasó nem rögzíthet kifüggesztett vagy bediktált óraállást. E tekintetben megértésüket, és a feladat elvégzésében szíves együttműködésüket kérjük!

Kérjük, minden esetben szíveskedjenek biztosítani a leolvasók bejutását és hozzáférését a vízmérőkhöz, mivel az érvényben lévő eljárásrendünk alapján a leolvasó a leolvasás alkalmával valamennyi felhasználási helyhez köteles fényképfelvételt csatolni és a vízmérő állást így rögzíteni.

Leolvasóink két alkalommal kísérlik meg a leolvasást, az első sikertelen leolvasást követően értesítést hagynak, melyen közlik a következő leolvasás időpontját, illetve elérhetőséget az időpont egyeztetés lehetőségére.

Kérjük, kiemelten figyeljenek az időpontokra, mivel csak a meghatározott napokon és legfeljebb 5 napos eltéréssel lehet a vízmérő állásokat rögzíteni az épület főmérője és a többi Elkülönített Vízhasználó adataihoz igazodva.

Kérjük, segítsék vízmérő leolvasóinkat a vízmérőkhöz való hozzáférésben, hiszen a pontos vízdíjszámla alapja a ténylegesen és pontosan leolvasott (fotóval dokumentált) vízmérő állás.

Megértésüket és segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Kazincbarcika, 2019. január 10.

                                                           Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok