LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ -FIGYELEMFELHÍVÁS

Vigyázat, csalók!

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Cégünkhöz bejelentés érkezett azzal kapcsolatban, hogy Mezőkövesden és térségében illetéktelen személyek az ÉRV ZRt. munkatársainak adták ki magukat.

A felhatalmazással nem rendelkező trükkös csalók víz- és szennyvíz díj befizetése ürügyén keresik fel Felhasználóinkat, és készpénzes számlaszerű nyomtatványt használva a Felhasználóktól megpróbáltak személyesen készpénzt beszedni.

Ezúton is felhívjuk Felhasználóink szíves figyelmét, hogy az ÉRV ZRt. munkatársai minden esetben arcképes, egyedi azonosítóval ellátott igazolvánnyal rendelkeznek. Kérjük szíveskedjenek ellenőrizni az Önöket felkereső személy igazolványát!

Amennyiben Felhasználóinkban kételyek merülnek fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Akár telefonon is, Diszpécserszolgálatunk (48/514-550) segítségével ellenőrizhetik az adott munkafolyamat és a személy jogosultságát.

Tisztelt Felhasználóinkat óvatosságra, körültekintésre intjük, annak érdekében, hogy ne váljanak csalás vagy bűncselekmény áldozatává. Szükség esetén értesítsék a Rendőrséget a 107-es vagy a 112-es telefonszámon.

Megköszönve az együttműködést, üdvözlettel:                                  ÉRV ZRt.

 

Kapcsolódó dokumentumok