LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - BERETTYÓÚJFALU 2023. 10. 13.

Berettyóújfalu város ivóvízellátásának megfelelő biztosítása érdekében jelenleg is zajló projekt újabb mérföldkőhöz érkezett.

Az Önkormányzattal, a Kivitelezővel szorosan együttműködve sikeresen lezajlott a próbaüzem azon szakasza, melyet követően az illetékes Hatóság a tisztítási technológia által tisztított víz hálózatba történő betáplálására megadta az engedélyt.

Ezzel újabb, többlépcsős, több héten át zajló hálózatmosatási és -fertőtlenítési folyamat veszi kezdetét, melynek során továbbra is kérjük a Felhasználók türelmét és megértését.

Ebben a periódusban ütemezetten a vezetékszakaszok átöblítése, szivacsos mosatása történik meg, melynek a célja a hálózatban évtizedek alatt lerakódott szennyezés eltávolítása.

Az átmeneti szakaszban fel kell készülni esetleges zavarosodásra, nyomásesésre, akár lokális szolgáltatás-kimaradásra is. A munkálatok miatt előforduló elszíneződési problémák esztétikai jellegűek a vízben, egészségre nem ártalmasak.

Továbbra is arra kérjük Felhasználóinkat, hogy amennyiben a projektmegvalósítás során a szolgáltatással kapcsolatban észrevételeik vannak, a hibabejelentéseket a nap 24 órájában működő Központi Diszpécserszolgálat munkatársainak jelezzék a 06/80-22-42-42 ingyenesen hívható telefonszám 1. menüpontján vagy a diszpecser@ervzrt.hu e-mail címen.

A befutó hibabejelentéseket szakembereink minden esetben haladéktalanul kivizsgálják és végrehajtják a szükséges intézkedéseket.

A hálózatmosatást követően kérjük a fogyasztási csapok nagyobb mennyiségben történő kiengedését, a házi szűrők cseréjét szintén csak a többlépcsős munkafolyamat végén javasoljuk.

Ezúton is köszönjük a Lakosság eddigi türelmét, az Önkormányzat és a Kivitelező együttműködését. A fejlesztési munkálatok miatti esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk, bízva a mielőbbi eredményes projektmegvalósításban.

Tisztelettel: ÉRV Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok