LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ BÉLAPÁTFALVA

Tisztelt Fogyasztóink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a települési elosztóhálózatot érintő csőhálózat-tisztítás miatt Bélapátfalva városában 2014. november 18-án és 19-én várhatóan 800-órától 1700-óráig terjedő időszakban a közműves ivóvízellátás részlegesen, vagy teljesen szünetelhet.

A munkavégzés terv szerint az alábbi ütemezésben történik:

2014. november 18.

-       Petőfi út
-       Táncsics Mihály utca
-       Vasút út mindkét oldala

2014. november 19.

-       Béke út
-       Gyár utca
-       Sport utca
-       Alkotmány utca

Kérjük, hogy a fentiekben ismertetett időszakokban az érintett településrészeken a csőhálózat-tisztítás hatékonysága érdekében a vezetékes ivóvíz-szolgáltatás igénybevételét szíveskedjenek teljes mértékben felfüggeszteni.

A munkavégzés ideje alatt a vízszolgáltatásban problémák merülhetnek fel, így a szolgáltatás igénybevételének időszakos felfüggesztése az Önök kényelmét és biztonságérzetét szolgálja.

Társaságunk a vezetékes vízellátás pótlására a településen az érintett időszakokban tengelyen szállított lajtos kocsik segítségével és zacskós kiszerelésű ivóvíz osztásával biztosítja a Tisztelt Fogyasztók részére a biztonságos és egészséges ivóvízzel történő ellátást.

A tevékenységgel összefüggésben felmerülő bárminemű kérdés, észrevétel esetén bizalommal fordulhatnak Társaságunk diszpécserszolgálata felé a 48-514-550-es telefonszámon, vagy a munkavégzés ideje alatt helyszínen tartózkodó kollégáink felé az alábbi elérhetőségeken:

Pintér János, divízióvezető-helyettes: +36 30 3490840                    

Csuhány Béla, művezető: +36 30 6891196                    

 

Kazincbarcika, 2014. november 10.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönve, tisztelettel: ÉRV ZRt.