FOLYAMATBAN VANNAK A HIBAELHÁRÍTÁSOK A PARÁDI ELLÁTÁSI TERÜLETEN

Tisztelt Felhasználóink!

Az elhúzódó szárazság miatti talajmozgások, illetve egyéb, előre nem látható műszaki meghibásodások miatt a Parádi ellátási területen több helyen nagymérvű csőtörés következett be az elmúlt napokban.

Társaságunk szakemberei a hibák elhárítását minden esetben elsődleges prioritással kezelik, és az esetleges vízhiányok idejére lajtoskocsik kerülnek biztosításra az adott területre.

Sajnos mind Parádon, mind Bodonyban, illetve Mátraderecskén és Mátraballán is hasonló időpontokban keletkeztek komoly meghibásodások.

A hibák elhárítása már részben megtörtént, részben pedig folyamatban van.

A Bodonyi medence töltése ismét meg tudott kezdődni, így a település ellátása újra a vezetékes hálózaton keresztül történhet.

Sajnos a csőtörések és az azokkal összefüggő irányváltások következtében a rendszereken zavarosodás is jelentkezhet az ivóvízben, amely ugyanakkor egészségre nem ártalmas.

A csapadékhiány következtében a vízkészletekkel való takarékoskodásra is fokozott figyelmet kell fordítani, ezért a szolgáltatás biztonságának fenntartása érdekében kérjük a Tisztelt Felhasználók együttműködését is, hogy hálózati ivóvizet lehetőség szerint ne használjanak öntözésre, autómosásra és egyéb olyan tevékenységre, ahol kútvíz, vagy gyűjtött víz használata is megfelelő lehet.

Ezúton is köszönjük megértésüket, türelmüket és együttműködésüket!

Köszönettel: ÉRV Zrt.

 

Kapcsolódó dokumentumok