XXIX. REGIONÁLIS VÍZÜGYI SPORTNAP SÜMEGEN

Gyönyörű, impozáns környezetben és remek hangulatban Sümegen került megrendezésre 2006. szeptember 1-2. között a XXIX. Regionális Vízügyi Sportnap. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. sikeresen szerepelt házigazdaként és a vendégül látott vizes cégek sportolói színvonalas rendezvény részesei lehettek. Az esemény célja, a személyes és a szakmai kapcsolatok erősítése volt a vízügyi ágazat képviselői között.

Az igényes sportesemény részvevői a következő társaságok voltak: Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt., Dunamenti Regionális Vízművek Zrt.,  Vízügyi SC, Fővárosi Vízművek Zrt., Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.,  Északdunántúli Vízmű Zrt., Tiszamenti Vízművek Zrt., Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

A rendezvény előestéjén lovagi torna bemutatón és középkori vacsorán vehettek részt a versenyzők, majd a program második napján mérhették össze erejüket a csapatok kispályás labdarúgásban, célbadobásban, célbarúgásban, várfoglalásban, íjászatban, vitézi próbában és kötélhúzásban.

Társaságunk a vitézi játékokban első, célbarúgásban harmadik, kispályás labdarúgásban hatodik, célbadobásban hetedik, várfoglalásban és íjászatban pedig nyolcadik helyezést ért el.

Büszkék lehetünk csapatunkra, hogy minden sportágban képviseltette magát és sikeresen megállta a helyét.