VÍZ VILÁGNAPJA 2013.

A nemzetközi év célja, hogy felhívja a figyelmet a növekvő vízigény és használat következtében szükségessé váló nemzetközi vízügyi együttműködésekre.

 KEZDETÉT VETTE AZ ÉRV ZRT. VÍZ VILÁGNAPI JÁTÉKA!

 


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is a környezet- és vízbázisvédelem jegyében, a társadalom széles rétegét megcélzó programmal kívánunk megemlékezni aVíz világnapjáról, március 22-én.

növekvő vízigényt és a vízügyi együttműködéseket hangsúlyozva egy 3 fordulós (1. kvíz, 2. ppt prezentáció és 3. fotópályázat) közös játékra invitáljuk a szolgáltatási területünkön működő középiskolák diákjait az ÉRV ZRt. Facebook-oldalán. A pontos feladatokról és a teljesítések határidejéről ezen a felületen és a honlapunkon adunk további információt. A tervek szerint a játék lebonyolítása március 4 - 12. között zajlik, a csapatok saját profiljának létrehozásával.

A játékra 10 fős csoportok jelentkezhetnek; a részvételi szándékot a csapatnév, a csapattagok, valamint az intézmény nevének Társaságunk e-mail címére (kommunikacio@ervzrt.hu) történő megadásával kérjük jelezni. Egy intézményből több csapat is jelentkezhet a vetélkedőre, amelynek feltétele mindhárom forduló feladatainak teljesítése. Egyenlő pontszám esetén az ÉRV ZRt. sorsolással választja ki a döntőbe jutó nyertes csapatokat.

A játékban résztvevő csapatok eredményeit 2013. március 13 - 15. között a munkatársaink kiértékelik és az eredményről minden résztvevő iskola számára tájékoztatást adnak.

A legjobb eredményt elérő iskolai csapatokat, a kísérő tanáraikkal együtta játék nyereményeként - egy rendkívüli kirándulás keretében a Lázbérci Víztározónál, gazdag programokkal látjuk vendégül. Az iskola vezetésének kizárólag a helyszínre történő eljutásról és a visszautazásról kell gondoskodnia.

 

Kedves Csapatok!

Köszönjük a jelentkezéseteket a Víz világnapi vetélkedőre!

A játékban való részvételhez az első feltétel, hogy a csapatotok nevével létrehozzatok egy saját Facebook adatlapot és csatlakozzatok az ÉRV ZRt. oldalához. A továbbiakban nagy szükségetek lesz rá, hiszen a többfordulós feladatokat a csapatotok profiljáról kell kitölteni – feltölteni. 

Segítségképpen néhány lépésben bemutatjuk, hogy hogyan tudjátok létrehozni a saját csapatotok Facebook fiókját: 

1. Látogass el a www.facebook.com címre! 
2. Add meg a csapatod egyik tagjának személyes adataidat! Vezetéknév, keresztnév,(település + csapatnév) e-mail cím, jelszó, nem, születési dátum! Ezeknek a mezőknek a kitöltése kötelező, ha nem adod meg az adatokat, akkor nem tudsz regisztrálni a Facebookra! 

3. Kattints a regisztráció nevű gombra! Ezt követően lehet, hogy meg kell adnod egy biztonsági kódot, amit az űrlap felett látható négyzetben találsz. 

4. Töltsd ki az adatlapot! A következő lépésben add meg a középiskola nevét, ahová jártok.

5. Végül töltsd fel a profilképed! Ez az a kép, ami megjelenik az adatlapotokon (osztályképek, kirándulások, stb.).

6. Sikeresen regisztráltál, kész is van a Facebook fiókod, már csak csatlakozni kell az ÉRV ZRt. Facebook oldalához és követni az eseményeket!

A vetélkedő hamarosan indul. Addig is minden jót kívánunk!

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésetekre, üdvözlettel:

                                                                                                                  ÉRV ZRT. 

 

Kedves Versenyző csapatok!

Elindult a játék!

A Víz világnapi vetélkedő első fordulója az ÉRV Kvíz, melyet az alábbi linkre kattintva tudtok kitölteni: 

http://www.facebook.com/ERVZRT/app_211898878952130 

A csapatok csak egyszer és a saját profiljukkal tölthetik ki a feladatokat, megszakítás nélkül.

Eredményes versenyzést kívánunk Nektek! 
Hajrá :)

                                                                                                       ÉRV ZRt.

 

A játék a második feladattal folytatódik:

Az idei év a Vízi együttműködés éve. A nemzetközi logó és a plakát olyan mintákat, jelképeket, fényképeket alkalmaz, amelyek jellemzőek egy-egy adott országra, illetve az együttműködésre.

Készítsetek olyan maximum 10 diából álló prezentációt, ami egyértelművé teszi a 2013-as esztendő jelmondatának (Jusson a földön mindenkinek tiszta ivóvíz!) célját és felhívja a figyelmet a növekvő vízigényre, vízhiányra!

Az értékelésnél figyelembe vesszük a kreativitásokat, ötletességeteket, egyediségeteket (különleges képek, zenék, áttünések, stb. használata).

Az alábbi linken tudjátok feltölteni a prezentációt:

http://www.facebook.com/ERVZRT/app_211898878952130 

(A kvíz alatt található opció segítségével.)

 

Az ÉRV ZRt. Víz világnapi vetélkedőjének 3. feladata fotópályázatok elkészítése:

Készítsetek nagy felbontású fotódokumentációt az alábbi témakörökből választva:

-        „Minden cseppben jelen vagyunk”

-       „Tiszta víz”

-        „ÉL – ÉLET – VÍZ – ÍZ”

Csoportonként összesen 5 db kép tölthető fel, bármilyen technikával elkészítve. A fotók lehetnek fekete-fehérek és/vagy színesek.

A képeket kizárólag digitális formában fogadjuk el, melyek elnevezésének tartalmaznia kell az alkotó csapat nevét, iskoláját és az alkotások címét.

 A beérkezett képeket, a pályázati kiírás alapján, szakértő zsűri pontszámokkal értékeli.

A legjobb fotók felkerülnek az ÉRV ZRt. honlapjára, illetve Facebook oldalára, valamint a nagyközönség számára megtekinthetőek egy interaktív kiállítás keretében, Lázbércen. 

A fotókat az alábbi linken tudjátok feltölteni:

http://www.facebook.com/ERVZRT/app_211898878952130

(a kvíz alatt található opció segítségével)

További információt a Facebook oldalunkon találtok.                                                     

Érdeklődve várjuk a beérkezett pályamunkákat! Sok sikert kívánunk Nektek! Hajrá :)

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésetekre!

 

Kedves Játékosok!

Nagyon fontos, hogy 2013. március 11-én (hétfőn) éjfélig tudjátok feltölteni-kitölteni a faladatokat. Az értékeléshez mindhárom fordulóban részt kell venni és a megadott határidőre elkészíteni.

A 7 legtöbb pontot szerzett csapatot látjuk vendégül kísérőtanáraikkal együtt egy érdekes játékokkal, különleges vetélkedőkkel, interaktív előadásokkal fűszerezett lázbérci kiránduláson!

                                                                                             ÉRV ZRt.