VÍZ VILÁGNAPI JÁTÉK LÁZBÉRCEN

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. idén már harmadik alkalommal hirdette meg hagyományos Víz világnapi vetélkedősorozatát - a cég szolgáltatási területén lévő középiskolák diákjait közös játékra invitálva.

/Együtt a csapat a Lázbérci Víztározónál megrendezett döntőben./

Az 1. forduló az ÉRV ZRt. Facebook oldalán zajlott, a jelentkezők a Vízi Együttműködés Nemzetközi Évének jegyében totótöltés, prezentáció és fotópályázat során adtak számot a tudásukról.

/Az ÉRV ZRt. szakemberei interaktív előadások keretében műszerekkel szemléltették a vízveszteség-vizsgálat lényegét./

A Lázbérci Víztározó és Vízmű területén 2013. április 30-án megrendezett döntőben vízről szóló tudáspróbákon, víztakarékossággal, árvízi védekezéssel kapcsolatos játékos sorversenyeken kellett helytállni, mindezek mellett sor került izgalmas interaktív játékokra, szituációs feladatokra a vízbekötés, a vízveszteség-vizsgálat, illetve az ügyfélszolgálati tevékenység témakörében.

/A cég szakemberei bemutatták, hogyan történik a vízbekötés./

Az első helyezett és egyben az „ÉRV-vándorcsepp” nyertese a Vay Miklós Református Szakképző Iskola csapata lett, Sárospatakról.  Második helyezést értek el az Oberon csapat tagjai, akik a kazincbarcikai Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói. A dobogó harmadik fokára a Vízió csapat diákjai léphettek, akik Egerből érkeztek, az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakközépiskolából.


/A fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendett az ügyfélszolgálati tevékenységet bemutató szituációs játék./

A három győztes iskolás csoport jutalomként az ÉRV ZRt. víztározóinál eltölthető, többnapos kirándulást nyert, bízva abban, hogy a víziközmű-szolgáltató cég ezzel is hozzájárul a fiatal generáció hasznos elméleti és gyakorlati tudásának gyarapításához.