VÍZ VILÁGNAP 2012. - AZ ÉRV ZRT. NYEREMÉNYJÁTÉKA

Társaságunk a minőségi víziközmű-szolgáltatás, a kiváló minőségű ivóvíz termelése, valamint a szennyvizek elvezetése, tisztítása mellett különös figyelmet fordít környezetünk védelmére.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is a környezetvédelem jegyében, a társadalom széles rétegét megcélzó programmal kívánunk megemlékezni a Víz világnapjáról, március 22-én. A mostani programot az teszi még különlegesebbé, hogy intézményünk idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.

A 2012-es Víz világnapi rendezvények központi témája: Víz és élelmiszerbiztonság.Földünknek jelenleg 7 milliárd embert kell ’etetnie’ naponta, 2050-re a népesség várhatóan további 2 milliárddal fog növekedni. A statisztikák szerint egy ember naponta átlagosan 2-4 liter vizet iszik meg, az ivóvíz legnagyobb részét azonban élelmiszereink előállításához használjuk fel: 1 kg marhahús előállításához például 15 000 liter vízre van szükség, míg 1 kg búzához 1 500 literre. 

A víz, az élelmiszerek és az ember szoros kötelékét hangsúlyozva egy 3 fordulós (1. kvíz, 2. ppt prezentáció és 3. fogalmazás készítése) közös játékra invitáljuk a szolgáltatási területünkön működő középiskolák diákjait az ÉRV ZRt. on-line közösségi oldalán. Az oldal február 22-től elérhető a www.facebook.com/ERVZRT címen. 

A pontos feladatokról és a feladatok teljesítésének határidejéről az on-line közösségi oldalán adunk további információt.

A játékban 10 fős csapatok vehetnek részt, a részvételi szándékot a csapatok és csapattagok, valamint az intézmény nevének megadásával Társaságunk ügyintéző munkatársának kérjük jelezni (kommunikacio@ervzrt.hu). Egy intézményből több csapat is jelentkezhet a vetélkedőre, amelynek feltétele mindhárom forduló feladatainak teljesítése. Egyenlő pontszám esetén az ÉRV ZRt. sorsolással választja ki a döntőbe jutó nyertes csapatokat.

A játékban résztvevő csapatok eredményeit munkatársaink kiértékelik és az eredményrőlminden résztvevő iskola számára tájékoztatást adnak.

A legjobb eredményt elérő iskolai csapatokat, a kísérő tanáraikkal együtt, 2012. március 22-én - a játék nyereményeként - egy rendkívüli kirándulás keretében a Lázbérci Víztározónál,gazdag programokkal, ÉRV-s étel- és italkülönlegességekkel látjuk vendégül. Az iskola vezetésének kizárólag a helyszínhez történő eljutásról és a visszautazásról kell gondoskodnia. A nyereményjátékról további információ kérhető a 06/30-982-4752-es vagy a 06/30-982-4762-es telefonszámokon.

Kazincbarcika, 2012. 02. 22.                                                                          ÉRV ZRt.   

ÉRV-VÍZ-KVÍZ

Játsszatok ÚJRA velünk!

Folytatjuk a 2011-es évben sikeres víz világnapi játékunkat. Gondolkodjunk újra együtt – nyerjetek és látogassatok el hozzánk - szívesen látunk benneteket!

    Új szereplő a legnépszerűbb online közösségi oldal:

 Az 50 éves ÉRV ZRt. büszke hagyományaira és fejlesztéseire. 2012-ben a feladatokat átköltöztettük a virtuális térbe. A játékkal kapcsolatos információkat awww.facebook.com/ERVZRT címen találjátok.

    Legyetek ti a legjobbak!

Számítunk a kreativitásokra, leleményességetekre, érdeklődésetekre, felkészültségetekre, arra, hogy Ti lesztek a legjobbak. Célunk, hogy minél többet tudjatok meg az egészséges ivóvízről. A kérdések megválaszolása során számtalan új információval gazdagodhattok a vízzel kapcsolatban.
Akik pedig a legtöbb pontot szerzik, még egy lehetőséghez jutnak, részt vehetnek a döntőben.

    Titeket várunk!

Amennyiben Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Nógrád megyei középiskolások vagytok (14 -18 év), hozzatok létre egy 10 fős csapatot, és regisztráljatok a játékra az ÉRV ZRt. on-line közösségi oldalán. Feltétel még, hogy az iskolátok vállalja a döntőre való utazásotok megszervezését a Lázbérci-víztározóhoz.

    A következő feladatokra gondoltunk:

· Kvíz kérdésekre - a gyorsaságotok és az ismereteitek felméréséhez. Kérdések rólunk, hogy lássuk azt, hogyan ismertek minket.

· Prezentáció, amelyben villanásszerűen bemutathatjátok érveiteket a víz mellett.

· Ezt követően pedig szabad gondolataitokat várjuk, természetesen a vízzel kapcsolatosan.

   Idő, eredmények:

Örömmel jelentjük, hogy több résztvevő iskola kérésének eleget téve, az ÉRV Víz világnapi játék beadási határidejét meghosszabbítottuk, így mindhárom forduló megoldásait legkésőbb: 2012. március 16-án (pénteken) éjfélig tudjuk fogadni!

Az ezzel kapcsolatos tájékoztatás az ÉRV ZRt. on-line közösségi oldalán is megtalálható.

Az általatok legkésőbb 2012.
 március 16-án, 24.00 óráig elküldött és feltöltött válaszaitokat és munkáitokat munkatársaink kiértékelik. Az eredményről a cég on-line közösségi oldalán, honlapján és a regisztrációkor megadott e-mail címen tájékoztatást adunk 2012. március 19-én, 12.00 óráig.

A legjobb eredményt elérő csapatokat, a kísérő tanáraikkal együtt, 2012. március 22-én - a játék nyereményeként - egy rendkívüli kirándulás keretében a Lázbérci Víztározónál, gazdag programokkal látjuk vendégülEgyenlő pontszám esetén az ÉRV ZRt. sorsolással választja ki a nyertes csapatot.

   Díjak:

Első díj - a győztes csapat tagjai - az ÉRV ZRt. vendégeiként - részt vehetnek egy hosszú hétvégén a Lázbérci-víztározónál.

Második díj – a csapat tagjai az ÉRV ZRt. vendégeiként - részt vehetnek egy kiránduláson a cég egyik víztározójánál.

Harmadik díj – értékes tárgynyeremények

A döntőben résztvevő valamennyi játékos ajándékban részesül.

 Gyertek el hozzánk, várunk benneteket, ha további részletek iránt érdeklődtök, látogassatok meg a www.facebook.com/ERVZRT oldalon, vagy írjatok akommunikacio@ervzrt.hu címre!

                                                                                                ÉRV ZRt.