Újra elnyerte a „Családbarát Munkahely” címet az ÉRV. Zrt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A pályázat célja olyan munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Ma már versenyképességi tényező a családbarát szellem a munkaerőpiacon, keresettek azok a cégek, ahol tekintettel vannak a dolgozók családi életére” - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Családbarát munkahely pályázat díjátadó ünnepségén, az Óbudai Egyetemen, október 8-án. Novák Katalin hozzátette: „a dolgozók hatékonyabbak tudnak lenni, ha támogatást kapnak családi életükhöz.”

A rendezvényen, nagyvállalat kategóriában a díjazottak között köszöntötték az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.-t is, mely több mint fél évszázada kiválóságra törekvő, innovatív, stabilan működő, megbízható és biztonságos szolgáltatást nyújtó Társaság. A Nemzeti Minőségi díjas cég Északkelet-Magyarország legnagyobb, többségi állami tulajdonú  víziközmű-szolgáltatója, melynek kiemelt célja a nívós szolgáltatás nyújtása, optimális áron, az érdekelt felek, a társadalom, a tulajdonosok, a felhasználók, a partnerek és a munkavállalók elégedettségének növelése mellett.

„A Családbarát munkahely díjat büszkeséggel vettem át. Társaságunk immár második alkalommal érdemelte ki ezt az elismerést. Célunk, hogy az ÉRV életében már jó gyakorlattá vált eddigi eredményeinket továbbfejlesztve, új intézkedésekkel, aktivitásokkal kiegészítve az eddigieknél is hangsúlyosabbá váljon ennek a nemes díjnak az üzenete a munkatársaink körében. Társaságunk számára ugyanis kimagasló értéket képvisel az Ember és a Család! Évek óta arra törekszünk, hogy Kollégáink valóban második otthonukként gondoljanak munkahelyükre, családjukként tekintsenek az összetartó kollektívára, folyamatosan érezzék azt a fajta biztonságot, gondoskodást, támogatást, melyet egy család nyújthat, és amely lehetővé teszi számukra a feladatok maradéktalan, felelősségteljes ellátását, az örömmel végzett munkát, az alkotói tevékenységet” - fogalmazott Lőrinc Ákos, az ÉRV. Zrt. vezérigazgatója.

A víziközmű-szolgáltató cég mindezek elősegítéseként olyan intézkedés- és programsorozatok megvalósítását tervezi a jövőben, amelyek minden célcsoport megelégedésére szolgálhatnak majd. Előkészítés alatt állnak a szolgáltatási terület több pontján megvalósítandó kulturális, szabadidős, edukatív, egészségmegőrző, sport- és családi programok, valamint a társadalmi felelősségvállalás jegyében a jótékonysági, önkéntes és véradási akciók kiterjesztése is.

 

Kapcsolódó dokumentumok