TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Megrendelő! Társaságunk, az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. azokon a településeken, ahol ellátja a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz közszolgáltatást (szippantott szennyvíz), eleget téve a rezsicsökkentésről szóló 2013. évi CXIV. törvény előírásainak, 2013. július 1-jétől kezdődően biztosítja a lakossági Felhasználók számára az általa elvégzett nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz közszolgáltatási díjának 10%-os csökkentését.

2013. július 1-jétől kezdődően a szennyvízszippantási munkák elszámolása már a csökkentett vállalkozási díjakkal történik.

A rezsicsökkentést a szolgáltatási egységdíjak 10%-os csökkentésével biztosítjuk. A 2013. július 1-je után kibocsátott, nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz közszolgáltatás díjának számláján, színes háttérrel kiemelt mezőben adatokat közlünk arról, hogy az elvégzett munkáért fizetendő összeg mennyi lenne a rezsicsökkentés nélkül, mennyi a rezsicsökkentés után és az ebből származó megtakarítás összegéről. Továbbá tájékoztatást adunk, hogy több megrendelés esetén a 2013. július 1-jétől kezdődően kibocsátott számlákban összesen mennyi megtakarítás halmozódik.