PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS KÉRÉSE

TISZTELT PARTNERÜNK!

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. mindenkori legfőbb célja a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása. Munkatársaink a kialakult járványügyi helyzetben is mindent megtesznek azért, hogy továbbra is zavartalanul biztosított legyen az ivóvízellátás, a szennyvízkezelés, valamint az alaptevékenységekhez kapcsolódó háttérszolgáltatás.

Május 4-től új szakaszába lépett a járvány elleni védekezés, melynek eredményeképpen enyhültek a korlátozások. A turisztikai ágazat meghatározott szereplői számára, a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásainak megfelelően, lehetővé vált az előírt egészség- és munkavédelmi szabályok betartása melletti újranyitás.

A szolgáltatásbiztonság fenntartása érdekében Társaságunk a továbbiakban is számít a kiemelt Partnerek együttműködésére.

Ezúton is kérjük az ellátási területünkön lévő szállodák, szállásadók, szabadtéri fürdők üzemeltetőit arra, hogy a zavartalan víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében a nagyobb úszómedencék, rekreációs medencék feltöltése előtt vegyék fel a kapcsolatot az illetékes szervezeti egységünkkel.

A tervezett munkafolyamatokról való tájékoztatással, a többletvízigényről történő előzetes bejelentéssel elkerülhetővé válhatnak az információhiányból fakadó esetleges műszaki problémák - ami mindannyiunk közös érdeke.

Központi elérhetőségeinken a szakembereink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésre (telefonon: +80 224-242, illetve e-mailen: diszpecser@ervzrt.hu).

Felhívjuk a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ Legionella-fertőzés kockázatáról szóló tájékoztatására, melyről részletes információ az alábbi linken található:

https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/635-legionella-fertozes-kockazata-a-jarvanyhelyzet-alatt-hosszabb-ideig-nem-hasznalt-epuletekben

Az ÉRV. Zrt. laboratóriuma felkészült a Legionella-szám meghatározásra, rendelkezik a vizsgálat NAH általi akkreditációjával, a szükséges személyi és műszaki feltételekkel, gyakorlattal és jártassággal.

A Legionella és egyéb bakteriológiai vizsgálatokkal kapcsolatban honlapunkon is található tájékoztatás (www.ervzrt.hu/szolgaltatasaink/laboratoriumi-vizsgalatok/), továbbá munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésre (az alábbi elérhetőségeken: 48-514-540, Gabriella.Nagy@ervzrt.hu).

Kiváló partnerséggel Társaságunk továbbra is mindent megtesz a minőségi víziközmű-szolgáltatás biztosításáért. Kollektívánk nevében további eredményes együttműködést, szakmai sikereket és kiváló egészséget kívánunk!

TISZTELETTEL: ÉRV. ZRT.

 

Kapcsolódó dokumentumok