MAGYAR NEMZETI MINŐSÉG DÍJ

2006. június 30-án a korábbi önértékelések eredményei és az eredmények javítására indított projektek tapasztalatai alapján, pályázatot nyújtottunk be a 2006. évi Nemzeti Minőségi Díj, illetve a Recognised for Excellence elismerés elnyerésére.

Az MNMD célja a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése, melynél nem csak a termék vagy a szolgáltatás minőségét, hanem az egész szervezet tevékenységének, működésének kiválóságát is díjazzák. A beérkező pályázatokat, előre meghatározott kritériumoknak megfelelő értékelés alapján – szakértők bevonásával - a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság bírálja el.

A Társaságunk által benyújtott pályázat első körös értékelése után az értékelő bizottság 2006. augusztus 17-én helyszíni szemlét tartott. Összességében Társaságunkról pozitív kép alakult ki az értékelőkben, de senki ne feledje, hogy nagyon sok fejlesztési feladat áll még előttünk.

Magyar Nemzeti Minőség Díj Helyszíni Szemle 2006.Magyar Nemzeti Minőség Díj Helyszíni Szemle 2006.Magyar Nemzeti Minőség Díj Helyszíni Szemle 2006.