KÖZÖSEN A KÖRNYEZETÜNKÉRT-NYEREMÉNYJÁTÉK AZ ÉRV. ZRT-VEL

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!
TISZTELT LEENDŐ FELHASZNÁLÓINK!

TÁRSASÁGUNK AZ EURÓPAI UNIÓS FORRÁSBÓL FINANSZÍROZOTT KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 „A TISZTA VÍZ TITKA-SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN” PROJEKT „KÖZÖSEN A KÖRNYEZETÜNKÉRT” KAMPÁNYÁNAK KERETÉBEN TÖBBFORDULÓS NYEREMÉNYJÁTÉKOT HIRDET.

ALAPINFORMÁCIÓK:

  • A játékban való részvétel feltételeit, a játék időtartamát, az érvényes regisztrációval és a játékkal kapcsolatos további tudnivalókat a hivatalos játékszabályzat
  • Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat az adatkezelési tájékoztató

A JÁTÉK FORDULÓI:

  1. (regisztrációs) forduló: online kvízjáték a megadott elektronikus felületen.
  2. forduló: az 1. fordulóból továbbjutó, helyes megfejtést beküldő játékosok számára, az érintett önkormányzatokkal együttműködve, helyszíni kvízjáték szervezése.
  3. (záró) forduló: a 2. fordulóból továbbjutó játékosok számára kvízpárbaj az ÉRV. Zrt. telephelyén. 

NYEREMÉNYEK:

I. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízhálózatra történő csatlakozás, mely tartalmazza az ivó- és/vagy szennyvízbekötési tervek elkészítését a szükséges közműegyeztetésekkel együtt, és a szolgáltatási pontokig történő megvalósítást, ~ 200.000 Ft értékben.
II. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízhálózatra történő csatlakozás kivitelezése, mely tartalmazza az ivó- és/vagy szennyvízbekötések kivitelezését a szolgáltatási pontokig, a felhasználó által elkészíttetett bekötési tervdokumentációk és közműegyeztetések alapján, ~130.000 Ft értékben.
III. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízbekötési terv elkészítése a szükséges közműegyeztetésekkel együtt, ~ 60.000 Ft értékben.

A nyereményjáték fordulóiból való továbbjutás kizárólag az alábbi feltételek teljesülésével történhet:

  • az ÉRV. Zrt. szolgáltatási területén műszakilag rendelkezésre álló ivóvíz-elosztóhálózat és szennyvízcsatorna esetén,
  • szennyvízbekötés kizárólag gravitációs megvalósíthatósággal.

AZ ONLINE KVÍZ AZ ALÁBBI LINKEN ÉRHETŐ EL:

https://forms.gle/5HhdE7E7FCoe7tCEA

Az űrlap beküldésével a játékos tudomásul veszi a játékszabályzatban és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul személyes adatainak a tájékoztatóban leírtak szerinti kezeléséhez.

SIKERES JÁTÉKOT KÍVÁNUNK!
AZ ÖN MEGBÍZHATÓ VÍZKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÓJA 2022-BEN IS AZ ÉRV. ZRT.

 

A JÁTÉKFELHÍVÁS INNEN LEÖLTHETŐ-

Kapcsolódó dokumentumok