„KÖZÖSEN A KÖRNYEZETÜNKÉRT!" AZ ÉRV. ZRT. NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK II. FORDULÓJA A FÖLD NAPJÁN VESZI KEZDETÉT

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK! TISZTELT LEENDŐ FELHASZNÁLÓINK!

TÁRSASÁGUNK AZ EURÓPAI UNIÓS FORRÁSBÓL FINANSZÍROZOTT KEHOP-2.1.7-19-2019-00024 „A TISZTA VÍZ TITKA - SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM AZ ÉRV. ÉSZAKMAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS VÍZMŰVEK ZRT. MEGVALÓSÍTÁSÁBAN” PROJEKT „KÖZÖSEN A KÖRNYEZETÜNKÉRT” KAMPÁNYÁNAK KERETÉBEN TÖBBFORDULÓS NYEREMÉNYJÁTÉKOT HIRDETETT, MELYNEK A FÖLD NAPJÁN ELÉRKEZETT A MÁSODIK FORDULÓJA.

I. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízhálózatra történő csatlakozás, mely tartalmazza az ivó- és/vagy szennyvízbekötési tervek elkészítését a szükséges közműegyeztetésekkel együtt, és a szolgáltatási pontokig történő megvalósítást, ~ 200.000 Ft értékben.
II. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízhálózatra történő csatlakozás kivitelezése, mely tartalmazza az ivó- és/vagy szennyvízbekötések kivitelezését a szolgáltatási pontokig, a felhasználó által elkészíttetett bekötési tervdokumentációk és közműegyeztetések alapján, ~130.000 Ft értékben.
III. helyezés: lakossági célú, díjmentes ivó- és/vagy szennyvízbekötési terv elkészítése a szükséges közműegyeztetésekkel együtt, ~ 60.000 Ft értékben.

A nyereményjáték fordulóiból való továbbjutás kizárólag a következő feltételek teljesülésével történhet:

  • az ÉRV. Zrt. szolgáltatási területén műszakilag rendelkezésre álló ivóvíz-elosztóhálózat és
  • szennyvízcsatorna esetén, szennyvízbekötés kizárólag gravitációs megvalósíthatósággal.

A II. FORDULÓ IDŐTARTAMA: 2022. 04. 22. -2022. 04. 29.

A 2. fordulóba jutott játékosokkal a Föld napján, 04. 22-én, a megadott elérhetőségeken Társaságunk felveszi a kapcsolatot.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATBAN ÉS AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN.

Eredményes játékot kívánva, tisztelettel: ÉRV. Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok