JUBILEUMI LABORATÓRIUMI TALÁLKOZÓ

A Társaság központi laboratóriuma 25 éves jubileumi találkozót tartott szeptember 29-én. Az eseményen részt vett minden olyan munkatárs, aki a negyed évszázad alatt dolgozott a laboratóriumban. A meghívásra kb. 40 fő érkezett.

Az osztálytalálkozók hangulatát idéző rendezvény igazán nosztalgikusra sikeredett. Először a laboratórium jelenlegi épületeit és a műszaki berendezéseket tekinthették meg a meghívottak. Ezt követően Kovács Zsolt vezérigazgató úr köszöntötte a megjelenteket, és méltatta a laboratóriumban végzett munka jelentőségét, valamint a feladatok végrehajtásának színvonalát. Nagy sikert aratott a közösségi életképekből összeállított kisfilm, és a régi brigádnaplók lapjain látható fényképek, bejegyzések is szép emlékeket idéztek.

Szemmel láthatólag valamennyi résztvevő jól érezte magát, és mindenki megnyugvással tapasztalta, hogy az elvégzett munka és a Társaság menedzsmentjének támogatása egy igazán modern laboratórium kialakítását eredményezte, melyre mindannyian büszkék lehetünk.

A rendezvény szervezésében kiemelkedő munkát végzett Roskó Béláné, Meskóné Móczár Judit (akik egyébként a laboratórium alapító tagjai), Barkóczi Zsoltné és Kondor Éva is. De köszönet illeti a Vízminőség-ellenőrzési Osztály valamennyi dolgozóját, akik segítették a rendezvény létrejöttét, és napi munkájukkal elősegítették a laboratórium működési színvonalának elismerését.