ÉRV-GYŰRŰK ÁTADÁSA

Ebben az évben a kimagasló szakmai munkájának, vezetői, illetve kollegiális rátermettségének és példaértékű emberségének elismeréseként Bajza Béláné, Bárányné Barthal Dóra, Kozma Lászlóné és Kaulics Ferenc kollégáink kapták az elismerés aranygyűrűit.

Bajza Béláné kolléganőnk 1993-ban lépett be a cégünkhöz, A Pénzügyi és Számviteli Osztályon kezdetben pénzügyi előadóként, majd 3 év múlva már pénzügyi csoportvezetőként látta el munkafeladatait.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán 1980-ban szerzett kereskedelmi üzemgazdász diplomája mellé az évek során pénzügyi szakügyintéző, számítógép-kezelő, majd adótanácsadó képesítést szerzett.
Folyamatos önképzésének, munka iránti alázatának, feladatcentrikusságának köszönhetően 2003-tól a Pénzügyi, Számviteli és Vagyongazdálkodási Osztály, majd az átszervezések után 2011-től a Pénzügyi és Számviteli Osztály osztályvezető-helyettese, 2013-tól pedig az Értékesítési és Kintlévőség-kezelési Osztály osztályvezető-helyettese, majd osztályvezetője.

Barthal Dóra 25 évesen került a céghez, 1980-ban. Kezdetben fényképészként dolgozott a Műszaki Tervezés és Dokumentáció Osztályon, majd az átszervezések következtében a Vállalkozási, később a Számítástechnikai Osztályon tevékenykedett. 
1988-tól műszaki titkár, vállalati műszaki fotós, majd az évek során a munkaköre videóműsor-készítéssel és felvételmásolással bővült, amely tevékenységek magas szintű műveléséhez, munka mellett, megszerezte a felsőfokú amatőr film- és videókészítő, operatőr képesítést.
Kolléganőnk első gyermekének a születését követően a Fejlesztési és Beruházási Osztályra került vissza, tervtáros munkakörbe; majd második lányának születése után az Üzemi Tanács Szakszervezetnél helyezkedett el, gazdasági ügyintézőként.
A 2000-es évek újabb változásokat hoztak az életében, előbb a Vezérigazgatói Titkárságra került tájékoztatási előadó munkakörbe, majd a Marketing Önálló Csoportnál látta el ugyanezt a feladatot. Ezt követően dolgozott a Munkavédelmi Biztonságtechnikai Csoportnál, a Fejlesztési és Karbantartási Főmérnök Szervezeténél és a Borsodi Hálózatkarbantartási Divízió csapatában is.
Jelenleg részmunkaidőben a Kommunikációs és PR Irodában dolgozik kommunikációs munkatársként.

Kozma Lászlóné 1982-ben lépett be az ÉRV-kollektívába, amikoris az Anyag és Áruforgalmi Osztályra került raktárosként. Állandó tanulási vágya, teherbírása, munka iránti elkötelezettsége folyamatos önképzésre ösztönözte, melynek során pár éven belül számítógéptermi gépkezelő, majd csoportvezető lett a Számítástechnikai és Szervezési Osztályon, majd 2002-től LIBRA-folyamat támogató koordinátor tisztséget töltött be az Értékesítési és Ügyfélszolgálati Osztályon; később pedig az Informatikai Osztály osztályvezető-helyettesévé lépett elő.
A cégnél eltöltött évek alatt a felsőfokú anyag és áruforgalmi, a mérlegképes könyvelői, az adatbázis-kezelői, valamint a gazdasági informatikus képesítése mellé, 2010-ben a Nyíregyházi Főiskolán szerzett diplomát közgazdász gazdálkodási és menedzsment szakon, majd tavaly a Miskolci Egyetemen végzett okleveles logisztikai menedzserként.
Kolléganőnk 2005-ben, a GYES-ről visszatérve a Logisztikai Osztályra került, ahol osztályvezető-helyettesi, majd osztályvezetői és LIBRA-koordinátori feladatokat látott el. 2011-től a Beruházási és Beszerzési Osztály osztályvezető-helyettese.

Kaulics Ferenc kollégánk 2007-ben jogutódlással került az ÉRV-hez. A vállalatunknál folytatott víziközmű-szolgáltatói feladatai előtt dolgozott a Borsodi Szénbányáknál, a Múcsonyi Új Élet Mezőgazdasági Termelő Szövetkezetnél, a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Vízműveknél, majd a Barcika Vízmű Kft-nél.
Jelenleg a Keleti Szennyvíztisztítási Divízió megbecsült tehergépkocsi-vezetője, akinek munkakörébe a szennyvíz szállítása és elhelyezése tartozik.
Munkatársai és vezetői higgadt, nyugodt, megfontolt embernek tartják - aki felelősségteljes, munkája iránt elkötelezett. A rábízott eszközöket, gépjárműveket mindig sajátjaként kezelte és kezeli, azok gondos gazdája. A cégnél eltöltött évei alatt kollégáinak minden helyzetben segítségére volt, de ha az élet úgy kívánta, kiválóan megoldotta önállóan is a rászabott feladatokat. Soron kívüli munkák elvégzését is szívesen vállalta, készséges volt bármikor, bármilyen kérés esetén.

Az elismeréshez minden kitüntetett kollégánknak szívből gratulálunk!
További jó egészséget és szakmai sikereket kíván az ÉRV menedzsmentje és kollektívája.