AZ ÉRV ZRT. VÍZ VILÁGNAPI ON-LINE JÁTÉK LEGKREATÍVABB, LEGFELKÉSZÜLTEBB NYERTES CSAPATAI

ÉRV – VÍZ – KVÍZ JÁTÉKOSUNK! ENSZ: „VÍZ ÉS ÉLELMISZERBIZTONSÁG” „A VILÁG SZOMJAS, MERT MI PAZARLUNK.”

Társaságunk, Északkelet – Magyarország meghatározó víziközmű-szolgáltató cégeként a kiváló minőségű ivóvíz termelése, valamint a szennyvíz elvezetése és tisztítása mellett különös figyelmet fordít a környezet és az ivóvízkincs védelmére.

Az idei víz világnapi jelmondat jegyében a közelmúltban egy 3 fordulós játékra invitáltuk a szolgáltatási területünkön lévő középiskolák diákjait, amely a víz, az élelmiszerek és az ember szoros kötelékére hívta fel a fiatalok figyelmét.

Az idén 50 éves cégünk örömmel számol be arról, hogy a 2012. március 16-án zárult versengésben Borsod – Abaúj – Zemplén, Heves és Nógrád megyéből közel 50 csapatvetélkedett, sok hasznos ismerettel gazdagodva a játék során. 

Az ÉRV ZRt. on-line közösségi oldalán lezajlott nemes versenyben részvevő valamennyi csapatnak, a felkészítő tanároknak és az oktatási intézmények vezetőinek ezúton fejezzük kiköszönetünket és a gratulációnkat a színvonalas helytállásért.

A kvízkérdésekből, a prezentációkészítésből és a vízzel kapcsolatos meghatározott témák kifejtéséből álló nyereményjátékunk ezzel azonban még nem ért véget. A megfejtéseket beküldő közel félszáz csapat közül a 7 legtöbb pontot szerzett középiskolás csoportot, kísérő tanáraikkal együtt 2012. március 22-én érdekes játékokkal, különleges vetélkedőkkel, interaktív előadásokkal fűszerezett lázbérci kiránduláson látjuk vendégül.

 Az ÉRV ZRt. facebook játék legkreatívabb, legfelkészültebb NYERTES csapatai:

1.)   Skywater csapat - Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, Kazincbarcika (90 pont)
2.)   Közvíz csapat - Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola, Eger (89 pont)
3.)   Surányi Kollégium csapata - Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és  Kollégium,Kazincbarcika (89 pont)
4.)   Vay Miklós Szakközépiskola csapata, Sárospatak (87 pont)
5.)   SZISZI 10. b csapat - Széchenyi István Szakközépiskola, Mezőkövesd (86 pont)
6.)   Vízcseppek csapat - Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola, Eger (85 pont)
7.)  Aqua csapat 2012 - Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, Kazincbarcika (85 pont)

Bízunk benne, hogy a 7 nyertes csoporttal együtt a felhívásunkra regisztrált többi csapat is örömmel vett részt a játékunkban, rájuk és az általuk képviselt intézményekre a jövőben is együttműködő partnerként számít a cégünk.

A játék egyik nyereményeként meghirdetett, a Lázbérci víztározónál szervezett kirándulással kapcsolatos tájékoztatás a 7 nyertes csapat számára:

I.) Lázbérci víztározó – 2012. március 22. - rövid programterv:

1.)   09.30-10.00      Érkezés, regisztráció, lepakolás a II-es gátőrházban. 
2.)   10.00-10.15      Ritter Géza vezérigazgató köszöntője a Víztározó előtti téren.
3.)   10.15-10.25      A napi program ismertetése, a csapatokhoz koordinátorok delegálása.
4.)   10.25-11.25      A csapatok rövid bemutatkozása, ismerkedő játék - óriás puzzle, víz és  élelmiszerbiztonság – workshop.
5.)   11.25-12.30      „Merítkezz meg a víz világában!”- interaktív kiselőadásokkal egybekötött, rendhagyó üzemlátogatás a Lázbérci Vízműben.
6.)   12.30-12.45      ÉRV-frissítő – közös lázbérci zumbatánc, smilee fotóstúdió.
7.)   12.45-13.15      „Víz - szeretlek!” - a nap folyamán hallott hasznos ismeretekből játékmester által irányított izgalmas vetélkedő.
8.)   13.15-13.45      Meleg ebéd a festői környezetben található Lázbérci víztározónál.
9.)   13.45-14.00      A játék eredményhirdetése, a jutalmak, az ajándékok és az ÉRV- vándorcsepp ünnepélyes kiosztása, a program lezárása.
14.00    -           Közös, fakultatív séta a Lázbérci víztározó körül, kötetlen beszélgetés az ÉRV ZRt. menedzsmentjével, búcsúzás, hazaindulás

II.) Hasznos információk a Víz világnapi programmal kapcsolatban:

1.)   A felhívásnak megfelelően a Lázbérci víztározóhoz történő és az onnan való hazautazásról a csapatok által képviselt intézmény gondoskodik.
2.)   A 7 nyertes csapat és a kísérőtanárok Víz világnapi ellátását a rövid programterv alapjánaz ÉRV ZRt. biztosítja.
3.)   A játék végeredményeként meghirdetett főnyereményekről az ÉRV ZRt. gondoskodik.
4.)   A győztes csapatokat kérjük, hogy legkésőbb 2012. 03. 20-ig a lázbérci programra történő visszaigazoló e-mailben (kommunikacio@ervzrt.hu vagy gere.tunde@ervzrt.hu) küldjék el a résztvevő 10 fő és a kísérő pedagógus nevét, a telefonos elérhetőségét, a választott csapatnevet, valamint a csoportról készített képet, amelyek alapján elkészül a Víz világnapi eredményjelző tábla.
5.)   A csapatok egy rövid (maximum 2 perces) bemutatkozással készüljenek.
6.)   A résztvevő játékosok hozzanak magukkal jegyzeteléshez szükséges kellékeket, az időjárási körülményeknek megfelelően, rétegesen, sportolásra is alkalmas öltözékben, tavaszi záport, zivatart elriasztó esőkabáttal a hátizsákban jelenjenek meg!
7.)   A 2012. március 22-én rendezett program a Lázbérci víztározó és a Lázbérci Vízmű területén történik, minden meghívott vendégünktől kérjük, fokozottan ügyeljen a saját és más testi épségére, a környezet védelmére!
8.)   A Víz világnapi program alatt képzett asszisztenciával az egészségügyi ellátásbiztosított. 
9.)   Az ÉRV ZRt. on-line közösségi oldalára az eredményhirdetéssel egy időben felkerül egy rövid kisfilm, megtekintése hasznos ismereteket nyújt a Víz világnapi vetélkedők során, a Víz világnapján!
10.)  További információ: 06/30-982-476206/30-982-475206/70-415-5607telefonszámokon.

Az ÉRV ZRt. menedzsmentje és kollektívája nevében szeretettel várjuk minden kedves meghívott vendégünket, az ÉRV – Víz – Kvíz on-line játékunk nyerteseit, a partnereinket az idei Víz világnapi rendezvényünkre!

                                                                                                             Üdvözlettel:

 Kazincbarcika, 2012. március 19.                                                          ÉRV ZRt.