AZ ÉRV ZRT. KARÁCSONYI QR-KÓDOS NYEREMÉNYJÁTÉKA LEZÁRULT

Az ÉRV ZRt. karácsonyi nyereményjátéka A három héten át tartó QR-kódos nyereményjáték sajtónyilvános eredményhirdetésére 2011. december 16-án került sor, Kazincbarcikán

A széles nagyközönséget, de különösen a fiatalokat megszólító játék útjára indításának több célja is volt. Egyfelől a QR-kódoknak, ezeknek az információközlést forradalmasító kétdimenziós vonalkódoknak a megismertetése a játék során partnerként együttműködő lap olvasóival. Mára ugyanis odáig fejlődött a technológia, hogy a közeljövőben országszerte a közüzemi számlákra is rányomják ezt az egyedi kódot, amelynek a segítségével az ügyfelek otthonról, az okostelefonjuk segítségével is befizethetik a csekkeket. 

Másrészt a cég ennek a hasznos találmánynak a segítségével fontos üzeneteket juttatott el fogyasztóihoz, partnereihez.

Az első heti helyes megfejtés: Az ÉRV ZRt. hazánk egyik legjelentősebb vÍziközmű szolgáltatója, összesen mintegy 600 ezer embert lát el egészséges, tiszta ivóvízzel. Fogyassza Ön is az általunk szolgáltatott kiváló minőségű ivóvizet!

A második heti helyes megfejtés: Az ÉRV ZRt. a legkorszerűbb víztisztítási technológiákat alkalmazza és kiemelt figyelmet fordít a vízbázisok védelmére. Vigyázzon Ön is legféltettebb kincsünkre!

A harmadik heti helyes megfejtés: Áldott, békés karácsonyt kíván Önnek az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt!

A fenti információkat elrejtő kódok megfejtéséhez le kellett tölteni egy ingyenes szoftvert az internetről, az okostelefon kameráját a QR-kódra kellett irányítani, a készülék pedig kiírta a megfejtést a képernyőre.

A közel száz helyes megfejtő közül Ritter Géza, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója sorsolta ki a nyertest: Forgó Norbert kazincbarcikai lakost, aki negyedmagával tölthet el egy hosszú hétvégét a festői környezetben található Lázbérci-víztározó II-es gátőrházában.

A játékban részvevőknek köszönjük az együttműködést, a szerencsés nyertesnek pedig gratulálunk!

                                                                                                                ÉRV ZRt.