AZ ÉRV ZRT. IS CSATLAKOZOTT A WORLD LISZT DAY PROGRAMSOROZATHOZ

Az ÉRV ZRt. együtt ünnepelt a világgal 2011. október 22-én A híres magyar zeneszerző, Liszt Ferenc születésének 200 évfordulója alkalmából a cég csatlakozott a World Liszt Day programsorozathoz

A Liszt-bicentenárium alkalmából a magyarországi Liszt Év 2011 koordinátora, a Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Iroda és a Magyar Zenei Tanács egy nemzetközi együttműködés létrejöttét kezdeményezte, melynek keretében meghirdette a World Liszt Day projektet Liszt Ferenc születésének 200. évfordulóján.

A projekt céljaként azt tűzték ki, hogy 2011. október 22-én az ünnepi megemlékezés fénypontjaként a világ minél több koncerttermében megszólaljon Liszt Ferenc Krisztus c. oratóriuma, a zeneszerző életművének monumentális alkotása, nagyszabású találkozópontban egyesítve a Liszt-emlékév világszerte zajló eseményeit.

Az ÉRV ZRt., a nagy zeneszerző előtt tisztelegve csatlakozott a nemes kezdeményezéshez: a kazincbarcikai, a miskolci, a parádi és a szécsényi ügyfélszolgálati irodák vonalain felcsendült a Liszt muzsika.