AZ ÉRV ZRT. ÉS A JÖVŐ NEMZEDÉKE

Társaságunk fontos elvet vall: a víz a XXI. század aranya, melyet szükséges óvni, félteni és tisztaságában magyar tulajdonként kell megőrizni. Az általunk szolgáltatott egészséges ivóvíz lételeme korunk emberének, olyan kincs, melyet büszkén örökíthetünk át a következő nemzedékre.

Környezetünk védelme érdekében ezért folyamatosan modernizáljuk technológiánkat, a gépjárműparkunkat, a vízterhelő anyagok eltávolítására minden szennyvíztisztító telepen korszerű szennyvíztisztítást alkalmazunk, az újrahasznosíthatóság érdekében szelektíven gyűjtjük a hulladékokat, valamint az energiafelhasználást korszerű eszközök alkalmazásával optimalizáljuk.

Mindezen folyamatok mellett a cég vezetése küldetésének tekinti a társadalmi felelősségvállalás erősítését, az egészséges ivóvíz fontosságának fókuszba helyezését, a cég ezirányú tevékenységeiről való folyamatos tájékoztatást - különös figyelmet fordítva a jövő nemzedékére, fiataljainkra.

Az egészség, a környezet és az ivóvízbázisok védelme iránt érzett közös felelősségünk jegyében Társaságunk is képviseltette magát Kazincbarcikán, 2011. 02. 12-13-án, a III-IV. korcsoportos Lábtenisz Diákolimpia országos döntőjén

A több mint 100 résztvevő fiatal az olimpiai eskü szellemében kötelezte el magát a játék sportszerűsége, a becsületes helytállás és az egészséges életmód mellett, mely elveket az ÉRV ZRt. menedzsmentje is magáénak érez.

A kétnapos megmérettetés remek lehetőséget szolgáltatott arra, hogy az ÉRV ZRt. képviseletében megjelenő dr. Grajzné Nikházy Zsuzsanna a Társaságunk fiatalok irányába való nyitásáról tegyen tanúbizonyságot.

Az ÉRV ZRt. - felelősséget érezve a jövő nemzedékéért – üdvözölte az ifjainkat megmozgató, nevelő célzatú kezdeményezést, és díjak átadásával is kifejezte gratulációját az ország több pontjából érkező általános iskolások legjobb lábteniszezőinek.

A program folytatásaként, a hónap végén ismét az egészség, a sport jegyében telhet el egy mozgalmas hétvége, amikor az V-VI. korcsoportosok lábtenisz országos döntőjének ad otthont Kazincbarcika.