AZ ÉRV ZRT. AZ I. MATYÓ EXPÓN

„Miről nevezetes a Holt tenger? A Föld vízkészletének hány százaléka a sósvíz és mennyi az édesvíz? Mit gondoltok, hogy a vízszennyezés és vízhiány miatt naponta hány ezer ember hal meg a Földön?” – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kellett választ adniuk azoknak a lelkes, játékot kedvelő vásárlátogatóknak, akik a Mezőkövesden megrendezett I. Matyó expón felkeresték az ÉRV ZRt. standját.

/Matyó vendégek az ÉRV ZRt. standján/

Mezőkövesd város remek házigazdaként, változatos programsorozattal várta a település és a térség lakóit, valamint a messzebbről érkező vendégeket a június utolsó hétvégéjén megrendezett, kiállítással és vásárral egybekötött városnapokon. 

Ebben a színes kavalkádban jól megfértek egymás mellett a kistérségi hagyományőrző csoportok és az országos tehetségkutató versenyek nyertesei, széles közönséget vonzottak a különféle bemutatók, a főzőversenyek és mustrák, de a három nap alatt folyamatosan nagy volt az érdeklődés az Északmagyarországi Regionális Vízművek standjánál is.

/A kiállítás legfiatalabb érdeklődői/

A közel fél évszázados szakmai múlttal rendelkező, Nemzeti Minőség Díjas Társaság kiállítói pavilonja üdítő színfoltot jelentett a vásári forgatagban. Az érdeklődők számára többek között lehetőség nyílt az igényesen kivitelezett installációk, ismertető anyagok böngészésére, de a szervezők jóvoltából a standra látogatók megízlelhették Magyarország harmadik legegészségesebb ivóvizének kikiáltott kácsi forrásvizet is.

 /Ízletesnek találták a kácsi forrásvizet a vásárlátogatók/

A Társaság munkatársai készségesen adtak választ fogyasztói kérdésekre, valamint a környezet- és vízbázisvédelem jegyében, értékes nyeremények felajánlásával ÉRV-s vizes totó kitöltésére sarkallták a nagyközönséget.          

/A Társaság munkatársai fogyasztói kérdésekre is választ adtak/

Az expón kiállító cég ugyanis küldetésének tekinti, hogy a minőségi víziközmű-szolgáltatás fenntartása érdekében, a szakmai háttér biztosítása mellett, a fogyasztóival folyamatos legyen a kapcsolattartás. A partneri párbeszédek során pedig, az aktuális egyeztetéseken túl, a Társaság felhívja a figyelmet arra, hogy az életet adó víznek az utókorra történő átörökítése mindannyiunk kötelessége és felelőssége.

/Ritter Géza vezérigazgató, Tállai András önkormányzati államtitkár és dr. Fekete Zoltán Mezőkövesd polgármestere a megnyitó ünnepségen/

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. szakmai és társadalmi szerepvállalásának témakörében Ritter Géza, vezérigazgató úr meghívására a kiállítás időszakára felállított standon tiszteletét tette többek között Tállai András, önkormányzati államtitkár, Csiger Lajos, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közgyűlésének alelnöke, dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd város polgármestere és dr. Hajdu András alpolgármester.

/ Csiger Lajos, B.-A.-Z. Megye Közgyűlésének alelnöke is ellátogatott a vízmű pavilonjába/

A megbeszéléseken a cég vezetése arról biztosította partnereit, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a mintegy 600 ezer ember egészséges ivóvízzel való ellátásáról gondoskodó ÉRV ZRt. a legteljesebb társadalmi felelősségvállalás mellett Északkelet-Magyarország legmagasabb minőségi színvonalú víziközmű-szolgáltatójává váljon, valamennyi érdekelt fél elégedettségét növelve.