Újabb ügyintézési lehetőség Ózd Városban

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ügyfélbarát ügyintézés minél szélesebb körű biztosítása érdekében az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. is csatlakozott Ózd Város kezdeményezéséhez, melynek eredményeként több helyi szolgáltatás képviselője egy helyszínen válik elérhetővé.

Munkatársaink 2021. október 15-étől, péntekenként 8:00 és 12:00 óra között, az Ózd Város Polgármesteri Hivatal földszintjén kialakított Ózdi Központi Ügyfélszolgálaton is várják felhasználóinkat a víziközmű-szolgáltatással összefüggő személyes ügyintézésre. Egyúttal tájékoztatást nyújtunk arról, hogy az Ózd, 48-as út 4. szám alatti ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott nyitvatartással áll rendelkezésükre.

Az ügyintézés egyszerűsítése, hatékonyságának növelése érdekében az ÉRV. Zrt. a személyes ügyintézési lehetőségeken túl számos egyéb (online, telefonos) csatornán is áll a lakosság rendelkezésére, melyről további információ található a www.ervzrt.hu honlapon. Kérjük, válasszák az Önök számára legkedvezőbbet!

Bízunk benne, hogy ügyintézési elérhetőségeink további bővítése hozzájárul a teljeskörű és komfortos ügyintézéshez, a felhasználói elégedettség növeléséhez.

Tisztelettel: ÉRV. Zrt.

Kapcsolódó dokumentumok